Sunday, April 27, 2008

penglaman kudang kepang

pada 25 - 27 april, aku ada join shooting eksperimental short film.. pengarahnya arol da penyarah ialah dr anuar nor Arai.. cerita pasal cerita cinta, cemburu, dengki..

hari pertama shooting aku dah dapat hadiah...hadiahnya ialah sebatan pecut(lebih kurang ar bunyinya) melekat kat muka aku..sekali kene melekat garis panjang hmpir kene mata aku..besar juga luka.. pastu datangla taiko kudang kepang..kata dia pecut tu berisi.pastu dia jampi..dah lama pastu berasur elok.. alhamdullilah..aku takut kalu ia kekal..hhuhu untuk pengetahuan pecut tu tali macam cite cowboy yg pukul kuda suruh berjalan tu..

Kudang kepang ni best tengok kalu dorang pasang. pasang tu macam lebih kurang dorang panggil semangat ar untuk menari nanti..dorang kalu dapat semngat dorang akan asyik menari sehingga tak sedar..

1 comment:

MoMenTuM SebuaH UnGu said...

aku tggu pe yg ko nk post utk cte the starnger...
peace!

-salam singgah-